Zaštita privatnosti

Vlasnik stranice https://www.snezanatopalovic.com je Snežana Aleksić Topalović.

Ovu web stranicu, snezanatopalovi.com, uređuje Snežana Aleksić Topalović (u daljnjem tekstu “mi“, “nas” ili “naš“).

Ove informacije o prikupljanju i obradi ličnih podataka (“Izjava o privatnosti”) objašnjavaju kako štitimo informacije o posjetiocima prikupljenima putem ove web stranice (kako je definisano u nastavku). Ova Izjava o privatnosti odnosi se na kompletnu web stranicu snezanatopalovic.com.

Kontakt:

Ako imate bilo kakvih pitanja o Izjavi o privatnosti, prikupljanju ili obradi podataka molimo da nas kontaktirate na info@snezanatopalovic.com.

Prikupljanje i obrada privatnih podataka

Kao posjetilac niste obavezni podnijeti vaše lične podatke za korištenje ove web stranice. Bez obzira na to, ova web stranica može prikupljati lične podatke koje posjetioci dobrovoljno podnose. Ako je to slučaj (na web-stranici postoji neki sistem ili aplikacija koji se koriste za prikupljanje ili obradu ličnih podataka za razne svrhe, npr. Karijere) saglasnost s obradom vaših ličnih podataka prikupit će odgovarajući kontrolor ličnih podataka skladno važećim Zakonom o zaštiti ličnih podataka i dobićete informacije o prikupljanju i obradi ličnih podataka prije nego što bilo koji lični podatak bude preuzet ili obrađen.

Posebne kategorije ličnih podataka (posebno osjetljivi lični podaci) neće se prikupljati i obrađivati putem ove web stranice.

Podaci za prijavu, kolačići i web uputstva

Ova web lokacija prikuplja standardne podatke o zapisima, uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika i jezik, vrijeme pristupa. Kako bismo osigurali što bolje funkcionisanje web-stranice i omogućili poboljšanu navigaciju, mi ili naši davaoci koristimo kolačiće (male tekstualne datoteke koje se čuvaju u pretraživaču korisnika) ili web-uputstva (beacons-elektronske sličice koje omogućavaju praćenje broja posjetilaca koji su pristupili određenoj stranici ) za prikupljanje ukupnih podataka. Ne prikupljamo niti pohranjujemo pojedinačne kolačiće. Imamo pristup samo ukupnim podacima o kolačićima koje upotrebljavamo u funkcionalne svrhe. 

Društvene mreže

Ova web stranica može koristiti aplikacije ili usluge društvenih mreža koje vam omogućuju dijeljenje sadržaja s drugim korisnicima (zajedno s aplikacijama za društvene mreže). Bilo koji lični podatak ili druga informacija koju možete podijeliti putem aplikacija društvenih mreža može biti pročitana, prikupljena ili korištena od strane drugih korisnika aplikacija za društvene mreže nad kojima imamo malu ili uopšte nemamo kontrolu. Stoga ne možemo biti odgovorni za upotrebu, zloupotrebu ili zloupotrebu bilo kakvih ličnih podataka ili drugih informacija koje ste podijelili putem društvenih mreža.

Sigurnost informacija

Imamo na raspolaganju komercijalne standarde tehnologije i operativne sigurnosti da zaštitimo sve informacije koje nam posjetioci osiguravaju putem web-stranice od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništavanja.

Promjene u informacijama o obradi ličnih podataka

Povremeno ćemo ažurirati ovu Izjavu o privatnosti, a nakon svake promjene ćemo navesti datum izmjena na vrhu ove stranice, koja će biti valjana od tog datuma. Predlažemo da povremeno pregledate ova pravila o privatnosti kako biste bili informisani o načinu na koji štitimo vaše podatke.

Zaštita privatnosti djece

Poštujemo zaštitu privatnosti djece u interaktivnom online svijetu. Ova web stranica nije namijenjena djeci mlađoj od 12 godina. Naša pravila zabranjuju prikupljanje ili zadržavanje podataka o osobama mlađim od 12 godina.

Prikupljanje informacija

Kao posjetilac niste obavezni dati svoje lične podatke da biste koristili ovu web stranicu. Ova stranica skuplja samo lične podatke koje posjetioci dobrovoljno daju. Takve informacije mogu sadržavati, ali se ne moraju ograničiti na, Vaše ime, funkciju, adresu kompanije, email adresu, telefon i broj faksa.

Možemo čuvati bilo koji sadržaj koji nam ponudite uključujući, ali neogrančavajući se samo na sadržaje blogova, foruma i drugih društvenih mreža koje možemo koristiti.

Mi ne tražimo podatke koji se odnose na rasu ili etničku pripadnost, vjerska uvjerenja, kažnjavanje, fizičko ili mentalno zdravlje ili seksualnu orijentaciju. Ukoliko ćemo tražiti takve podatke, Vi ćete nam morati dati svoju saglasnost.

Možete u bilo kojem trenutku zatražiti obustavu slanja e-mailova ili drugih materijala.

Otkrivanje podataka trećim osobama

Lični podaci mogu se dati na uvid regulatornim i drugim vladinim agencijama ili trećim stranama kada je to nužno kako bi se ispunile zakonske ili regulativne obaveze ili zahtjevi u gore navedene svrhe.

Ukoliko nam dostavljate svoje lične podatke preko ove web stranice, pristajete na ovakav transfer Vaših podataka.

VAŠA NARUDŽBA JE POTPUNO SIGURNA!

 Web stranica snezanatopalovic.com cijeni Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo. Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbjedno poslovanje i saradnju.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI PODATAKA

Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavjestimo o trenutnom statusu narudžbe. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje kupaca u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Prijava ili registracija putem snezanatopalovic.com podrazumijeva davanje saglasnosti od strane kupca da mu šaljemo e-mail.

 Online prodavnica snezanatopalovic.com će Vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi Vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa Vama i neće prodati podatke koje posjeduje trećim licima niti na tržištu. Zaposleni u online prodavnici  su obavezni da poštuju povjerljivost Vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.

Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, osim ukoliko se to od nas bude zahtijevalo od strane regulatornih i drugih organa sa javnim ovlaštenjima u skladu sa relevantnim zakonskim propisima.

 Pored navedenih, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

 SAGLASNOST I PROMjENA USLOVA

 Korišćenje naših servisa podrazumijeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. snezanatopalovic.com se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promjene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.

 Blogovi, forumi, wiki stranice i drugi društveni mediji

Ova web stranica može sadržavati različite članke ili servise društvenih medija koji Vam daju mogućnost da dijelite sadržaj sa drugim korisnicima (u daljem tekstu: „Aplikacije društvenih medija”). Bilo koju ličnu ili neku drugu informaciju koju postavite putem neke od aplikacija društvenih medija, mogu pročitati, preuzeti ili koristiti drugi korisnici tih aplikacija, nad kojima imamo vrlo nisku kontrolu ili je uopšte nemamo. Stoga, ne snosimo nikakvu odgovornost u slučaju da bilo koji drugi korisnik koristi, zloupotrijebi ili neovlašteno koristi bilo koju osobnu ili drugu informaciju koju ste objavili preko neke od tih aplikacija društvenih medija.

 

Pin It on Pinterest

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak na kupovinu