Opšti uslovi

Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove korištenja odnosno Pravilnik o korištenju naše online prodavnice snezanatopalovic.com, koji regulišu proces naručivanja, plaćanja i dostave prodajnih artikala iz naše online prodavnice.

Samim pregledanjem i korištenjem sadržaja, te kupovinom u online prodavnici snezanatopalovic.com se podrazumijeva da svjesno prihvatate njihov sadržaj, kao i sve njegove naknadne izmjene, bez prethodne najave i obavjesti.

Narudžbe u online prodavnici snezanatopalovic.com mogu praviti samo punoljetne osobe.

Korisnici naše online prodavnice su dužni usluge online prodavnice snezanatopalovic.com koristiti na savjestan način putem kojeg niko neće biti povrijeđen ili materijalno oštećen.

Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoje objavljena slika, cijena i osnovni opis proizvoda.

 

Kontakt:

Snežana Aleksić Topalović
Dušana Radovića 43, Bijeljina 76300, BiH
e-mail: info@snezanatopalovic.com

 

Odricanje od odgovornosti:

 

Bitno je znati da autor Snežana Aleksić Topalović nije odgovoran za stavove na drugim web stranicama koje su linkovane sa snezanatopalovic.com niti se na njih odnose ovi Uslovi korišćenja.

 

Korišćenjem web stranice i online prodavnice snezanatopalovic.com smatra se da ste saglasni da snezanatopalovic.com neće biti odgovoran ni za kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu interpretiranjem informacija ili odabirom artikala sa online prodavnice snezanatopalovic.com.

 

Kupovina

 

Sve cijene su izražene u KM (konvertibilna marka), a PDV je uključen u cijenu svakog proizvoda. Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija “KORPA” i popunjavanjem elektronskog formulara. Vaša trenutna narudžba prikazana je na stranici “Pregled artikala u korpi”. Na toj stranici prikazani su detaljni podaci o artiklu, količini i cijeni. Svi artikli koje ste odlučili kupiti nalaze se u donjem desnom uglu pod ikonicom nalik na kupovnu korpu.

 

 

 

Ostali uslovi

 

Uslovi načina prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uslovima koji važe u momentu potvrđivanja narudžbe. Snezanatopalovic.com zadržava pravo ne isporučiti robu ukoliko narudžba ne sadrži potpune ili netačne podatke naručioca.

 

Zaštita prava autora

 

Podaci na snezanatopalovic.com su zaštićeni Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima u BiH.

Dizajn online prodavnice, logo kao i svi ostali sadržaji online prodavnice su proizvod napora i rada tima autora, te je shodno prethodno spomenutom zakonu o autorskim pravima svako kopiranje ili bespravno korištenje sadržaja nedozvoljeno osim uz prethodnu saglasnost ovlaštenih osoba ispred autora Snežane Aleksić Topalović.

 

Nadležnost suda i mjerodavno pravo

 

Web stranici i online prodavnici snezanatopalovic.com cilj je sve sporove rješavati mirnim putem. Na sve neriješene sporove koji mogu nastati prilikom kupoprodajnih djelatnosti, primjenjuje se pravo Republike Srpske i Bosne i Hercegovine sa nadležnim sudom u Bijeljini ili Banjoj Luci.

 

Pin It on Pinterest

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak na kupovinu