Način plaćanja i dostava

Plaćanje možete izvršiti pouzećem, koje podrazumijeva da ćete pošiljku platiti dostavljaču prilikom preuzimanja i pregleda artikla. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljalac tražio da se naplati pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom.

 

ISPORUKA

Kućna dostava:

  • Dostava je besplatna na području grada Bijeljina.
  • Dostava za narudžbe u ostalim gradovima Bosne i Hercegovine je 8 KM.

 

Vremenski rok isporuke: do 3 radna dana

 

snezanatopalovic.com ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog netačne ili nepotpune adrese, više sile ili problema u saobraćaju.

Ukoliko ne budemo u mogućnosti poslati narudžbu zbog nedostupnosti proizvoda koji ste naručili, obavijestićemo Vas o tome. U tom slučaju možete odlučiti da li ćete obustaviti narudžbu ili pričekati dostupnost proizvoda.

 

Naručene proizvode dostavljamo putem brze pošte EuroExpress i/ili X-Express. Prilikom preuzimanja pošiljke trebate imati ispravu za ličnu identifikaciju (lična karta, pasoš i sl.)

 

Online prodavnica snezanatopalovic.com ne može uticati na eventualna oštećenja koja mogu nastati tokom dostave putem brze pošte, eventualnih kašnjenja ili neisporučivanja pošiljke nakon predaje paketa dostavljaču.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio, online trgovina snezanatopalovic.com ima pravo tražiti od potrošača nadoknadu svih troškova vezanih za isporuku.

 

Pin It on Pinterest

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaPovratak na kupovinu